Egy kis felújítás és szülinap

Untam már a sok fehérséget, meg úgy általában, rámtört egy kis blog-felújíthatnék. Csaltam, mert egy letöltött sablont dolgoztam át (link az oldal alján található). 2 napot jól elszórakoztam vele. :-)
Na persze, nem egész nap, mert közben főztem is, stb. Tegnap pedig megünnepeltük a gyermek 11. szülinapját - hogy megy az idő! Pontosabban főleg a barátaival ünnepelt, tartott egy kis bulit, meghívta 3 barátját. Jó nagy hangzavar volt. :-) A tortája csokitorta volt, de nem "sima", hanem az egyik réteg krém vaníliás volt benne. Ez az ő kívánsága volt, hogy csoki-vaníliás tortát szeretne. Telefonon közvetlenül a cukrászda cukrászával tárgyaltam le a dolgot, hogy vállalja-e, mert "gyárilag" ilyet nem szoktak készíteni. Persze vállalta. :-) Egy fotó róla, épp a gyertya-elfújás pillanatában:


Szóval nem csak a blogdekorálással foglalkoztam, csak most volt időm erre is, mert sajnos beteg voltam, vagy még vagyok is, ettől függetlenül holnap már megint munka. Egy hétig viszont itthon voltam, muszáj volt. Jó lenne, ha rendbejönnék végre.

Nektek tetszik ez az új dekoráció?

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése