Szappanfű & Scrapbook

Csak egy rövidke bejegyzés, azaz fotó az aktuális kedvenc virágomról. :-) Tavaly vetettem magról, és idén virágzik először, de gyönyörű lett! Minden várakozásomat felülmúlta. Itt már írtam róla, akkor még csak 1-2 virágja volt, de mostanra teljes pompájában megmutatkozott.
Nagyon jópofa, méhecske-szerű rovarok látogatják az apró virágokat egész nap. Hosszú szivókával rendelkeznek, amit jól beleböknek a virágok közepébe. Tényleg tök aranyosak. :-) Bár nem tudom, mik lehetnek, de nem méhek. /Sajnos ők nem láthatóak a képeken/.


Amúgy a hétvége, illetve a mai nap ismét egy bográcsozásé volt, a mai menü palócleves volt, illetve túrós és lekváros palacsinta - ez utóbbiak persze a konyhában készültek (ez már függőség? de hát főzni és enni úgyis kell valamit, akkor meg miért ne bográcsban? :-), és emellett a Scrapbook.hu-n a Nemzetközi Scrapbook Napok alkalmából játékok, kihívások zajlanak egy hétig, mai kezdettel.
Ha van kedved, nézd meg, miről is szól ez az egész: Scrapbook.hu. Csak aztán nehogy Te is megfertőződj. :-)

Kedvcsinálónak, és egyben Anyák napjára (kissé megkésve bár...), de itt az egyik scrap oldalam, Anya és gyermek című kihívásra készült. A fotón természetesen az Anyukám, egy kirándulás alkalmával, kissé már fáradtan. :-)


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése